Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Presa

Dezbaterea criteriilor si metodologiei de evaluare a calitatii cercetarii

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior si a Cercetarii Stiintifice Universitare (U.E.F.I.S.C.S.U) prin proiectul “Doctoratul in Scoli de Excelenta – evaluarea calitatii cercetarii si cresterea vizibilitatii prin publicare stiintifica”, a organizat in data de 15 septembrie 2009, in Aula Universtatii “Gheorghe Asachi” din Iasi, Corp A, Bulevardul Carol I, nr 18, Iasi, ora 10.00, intalnirea cu tema Evaluarea calitatii cercetarii in universitati”, in cadrul careia s-au dezbatut si validat criteriile şi metodologia generala de evaluare a cercetării stiintifice din invatamantul superior pe domenii ale stiintei. 
“Doctoratul in Scoli de Excelenta – evaluarea calitatii cercetarii si cresterea vizibilitatii prin publicare stiintifica” este unul dintre cele cinci proiecte derulate de C.N.C.S.I.S., C.N.F.I.S si U.E.F.I.S.C.S.U, finantate prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
 
Misiunea U.E.F.I.S.C.S.U. este de a gestiona resursele financiare necesare pentru a sustine dezvoltarea invatamantului superior si a cercetarii stiintifice. Pentru aceasta, organizatia urmareste atragerea de noi surse financiare si orientarea activitatilor sale spre un management de calitate al finantarii invatamantului superior si al cercetarii stiintifice. 
Activitatea proiectului “Doctoratul in Scoli de Excelenta – evaluarea calitatii cercetarii si cresterea vizibilitatii prin publicare stiintifica” a inceput in noiembrie 2008 si vizeaza evaluarea calitatii cercetarii in universitati, prin dezbaterea, validarea si  prezentarea criteriilor de evaluarea a cercetarii stiintifice in marile centre universitare din Romania.

Data publicarii:

Calendar evenimente

octombrie 2023
LMaMiJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Inscriere newsletter